Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Actief Werkt!
Adres: Leeuwarden
Regio: Friesland
Plaats: Leeuwarden
Land: NL
 

Per direct zijn wij opzoek naar een echte doorzetter die graag een vak met een heel mooi toekomstperspectief wil leren. We hebben het over de functie glaszetter. Een beroep waarin erg veel werk is door de verduurzaming van Nederland maar waar tegelijkertijd een groot tekort in vakkundig personeel is. Dus: ben jij gemotiveerd, houd je van afwisseling in je werk, ben je graag fysiek bezig en werk je nauwkeurig? Solliciteer nu dan op deze mooie vacature.

Vanaf dag één word je gekoppeld aan een zeer ervaren glaszetter, iemand die jou stapsgewijs de kneepjes van het vak gaat leren. Dit doe je door het zetten van diverse soorten glas op allerlei diverse soorten projecten en locaties. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van groot glaswerk in een grote schuurwoning, het vervangen van enkelvoudig glas voor triple glas ter verduurzaming van een woning of het zetten van brandwerend en veiligheidsglas in een groot flatgebouw. Bij het zetten van glas horen ook andere werkzaamheden zoals het opmeten en op maat snijden van glas, verwijderen van het oude glas, sponningen, kit en herstel van houtschade (zoals houtrot). Het komt er dan ook op neer dat geen dag hetzelfde is en dat je werkdag zomaar weer voorbij is.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van glaszetter biedt een mooi toekomst perspectief met een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, daarnaast zijn er volop scholingsmogelijkheden (BBL, cursussen en opleidingen):
Een salaris conform het Schilders cao
Doorlopend de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen;
Een goed pensioen naar keuze via schilders pensioen of STIPP;
Reiskostenvergoeding of auto van de zaak;
Fulltime werk á 37,5 uur per week (parttime in overleg mogelijk);
Kleding en werkschoenen vanuit Actief Techniek! of vanuit het schildersbedrijf;
Keuze uit wekelijkse, 4-wekelijkse of maandelijkse uitbetaling;
Het juiste materiaal- en gereedschap voor elke klus;

Trefwoorden:

,