Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Synergie
Adres: Lieshout, 5737AA
Regio: Laarbeek
Plaats: Lieshout
Postcode: 5737AA
Land: NL
 

Heb jij dezelfde passie en beleving in je werk als onze 7de generatie bierbrouwers? Wordt onderdeel van het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van de Swinkels Family Brewers, ook wel bekend als Bavaria.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haps. Voor de locatie bij Bavaria in Lieshout zijn wij op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs voor een lang dienstverband. Kun jij je voorstellen welke logistieke handelingen er allemaal plaats vinden voor dat jij bij je vrijdagmiddagborrel, stapavond of etentje kunt genieten van een koud biertje? Super interessant dus maar ook zeker net zo belangrijk dat het achter de schermen goed geregeld wordt, en daar hebben we jou voor nodig!

Wat ga je doen? Je gaat er vooral samen met je team voor zorgen dat de lading iedere dag weer klaar staat voor verzending. Je maakt gebruik van een heftruck om de producten van de bestellingen van onze klanten te verzamelen in ons warehouse. Dit kunnen kratten, losse flesjes, fusten, bierviltjes en promotieartikelen zijn. De producten plaats je op een pallet of een rolcontainer waarna de chauffeur de route voor vandaag gaat laden en bezorgen.

Je werkt in een leuk team waarbij je in een 2 ploegensysteem werkt: de vroege dienst van 06.00 tot 14.00 en de late dienst van 14.00 tot 22.00. Welke dient je deze week ook werkt, je krijgt bovenop je salaris altijd een ploegentoeslag van +8,75%. Je hebt bovendien een ideale balans tussen werk en vrije tijd.

Je kunt bij ons al aan de slag zonder ervaring, we leren je graag de kneepjes van het vak. Je zult dan eerste de pallettruck onder de knie moeten krijgen. Hierna kun jezelf verder ontwikkelen door bijvoorbeeld reachtruck te gaan rijden. Ben je helemaal klaar voor het grote werk? Denk dan eens na over een opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur. Wat je pad ook gaat worden, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Jij bent enthousiast en leergierig. Je hebt al eerder heftruck gereden en wil jezelf nog verder ontwikkelen. Je bent niet een persoon die blij wordt van een vast rooster van 9 tot 5, maar vind flexibiliteit juist leuk. Je drinkt graag een biertje in je vrije tijd en hebt leuke hobby’s waardoor je het fijn vind om in de weekenden vrij te zijn.

Wij willen dat jij op ieder moment zo goed mogelijk past in de rol die je vervult. Niet alleen vandaag, maar vooral ook met het oog op de toekomst. Om ervoor te zorgen dat we bij elkaar blijven passen, hebben we veel aandacht voor elkaar en in het bijzonder voor jouw ontwikkeling.

Je krijgt van onze opdrachtgever de waardering die je verdient. Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Verder wordt het volgende geboden:

  • Startsalaris vanaf € 13,13 bruto per uur
  • Ploegentoeslag van 8,75%
  • 27,5 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Vast dienstverband mogelijk na eerste tijdelijke contract
  • Overuren toeslag 130%
  • Ook mogelijkheden om parttime te werken
  • Doorgroeimogelijkheden tot reachtruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur

Onze opdrachtgever hoort bij de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een forse groei door. Toch heerst er nog echt een familiegevoel, met 23 vestigingen en 1100 medewerkers, iedereen hoort erbij! Binnen hun grote, professionele organisatie werken ze met kleine, persoonlijke teams.

Op de locatie in Lieshout vindt de in- op – en uitslag van horeca – gerelateerde producten plaats. Wij verzorgen hier de verplaatsing van bier, wijnen en andere producten naar onze klanten in de horeca.

Trefwoorden:

,