Klik hier voor meer informatie

Salaris: 15.65 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Friesland
Plaats: WOLVEGA
Postcode: 8471ZW

Bij FrieslandCampina in Wolvega zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je hebt ruime ervaring als heftruckchauffeur en in de logistiek. Je bent beschikbaar voor 32 uur, fulltime is ook mogelijk! Je werkt in de 3-ploegen en hebt kans op een contract bij FrieslandCampina op termijn.

wat bieden wij jou

 • € 15,65 bruto per uur
 • ploegentoeslag tot 40%
 • pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag
 • kans op een vaste baan
 • werken in de 3-ploegendienst
 • een fijne werksfeer en gratis melk

wie ben jij

 • je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur of meer
 • je hebt ruime ervaring in de logistiek en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
 • je hebt kennis van systemen zoals SAP
 • je spreekt en verstaat de Nederlandse of Engelse taal
 • je beschikt over eigen vervoer of komt met het openbaar vervoer

wat ga je doen

Je gaat aan de slag op de logistieke afdeling bij FrieslandCampina in Wolvega. Het team bestaat uit ongeveer 20 collega’s. Ze zullen je goed op weg helpen en je gaat aan de slag in de 3-ploegendienst.

In het magazijn ontvang je de grondstoffen voor de productie en zorg je voor de opslag hiervan. Je haalt de pallets op bij de productielijnen en vervoert deze naar het magazijn zodat vervolgens de vrachtwagens geladen kunnen worden.

Op de ontvangstafdeling ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens met kaas. Om de goederenstroom goed in de gaten te houden maak je gebruik van verschillende systemen (zoals SAP) terwijl je door de fabriek rijdt.

De werktijden zijn als volgt: 06:00 – 14:00 / 14:00 – 22:00 / 22:00 – 06:00.

Heb jij interesse in deze baan, maar heb je de ervaring of diploma’s niet? Niet getreurd. Ook dan biedt randstad mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje op https://www.randstad.nl/werknemers/opleidingen voor onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

waar ga je werken

FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: toegankelijk en open. FrieslandCampina wil een inspirerende en betrouwbare werkgever zijn. Ze zorgen voor kansen, een goede en veilige werkomgeving en relevante training en opleidingen. Met gemotiveerde en goed opgeleide mensen kan FrieslandCampina meer uit melk halen. Daarom staat het inspireren van de medewerkers bij FrieslandCampina hoog in het vaandel. FrieslandCampina is altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming. Je krijgt de kans om jouw kennis en kunde zo goed mogelijk te ontwikkelen.

sollicitatie

Zin om lekker aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via talentcenter.noordoost@nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,