Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Rollema
Adres: Delft, Zuid-Holland
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Delft
Land: NL
 
Functie inhoud:

Vacature Chauffeur / Monteur

  • Fulltime | Parttime
  • Veel vrijheid
  • rijbewijs B of C of CE
  • Tot € 3.113
  • Delft

Wat is de overeenkomst tussen kluizen, frisdrankautomaten en pinautomaten? Juist, dat ben jij!

Je hebt van die mensen die handig zijn. Die thuis de klusjes meestal zelf klaren omdat ze twee rechterhanden hebben. Past deze tekst bij jou, of bij iemand die je kent? Lees dan verder. Je kunt met die vaardigheden ook een ontzettend leuke job hebben. Wij werken voor bekende merken en leveren en plaatsen op locatie koffiemachines, kopieermachines, kluizen, geldautomaten, fitness-toestellen, frisdrankautomaten, onbemande kassa’s enzovoort.

Hoe ziet jouw dag eruit.
‘s Morgens haal je je papieren en de sleutel van jouw bus of vrachtwagen op en deel je tijdens een kop koffie je ervaringen van de vorige dag met je collega’s. Vervolgens ga je op pad naar je eerste adres, de ene dag installeer je een gloednieuwe koffiemachine in de kantine van een ziekenhuis de volgende dag bouw je samen met een collega een Sauna bij een particuliere klant op. Je vertegenwoordigd bekende merken en je komt op de adressen door de voordeur naar binnen. Je hebt contact met de mensen ter plekke en je zorgt dat ze tevreden zijn over hun nieuw product en de plaatsing. Na vertrek mag je nog nagenieten van de complimenten.
Functie eisen:

Wat bieden we jou?
Daar kunnen we kort over zijn; Vrijheid, veel afwisseling, zelfstandigheid en toch collega’s en uitdaging gecombineerd met routine, een menselijke omgeving en waardering.

Je hoeft niet het zogenaamde schaap met de 5 poten te zijn. We verzorgen op diverse gebieden opleiding en begeleiding. Niet alleen in de inwerkperiode maar ook in de rest van jouw carrière.
We zijn flexibel om samen met jou het aantal werkdagen per week in te vullen. Van 1 tot 6 dagen per week. Laat maar weten wat je wil.
Geboden wordt:

Zouden wij bij jou passen?
Onze werkomgeving is dynamisch en bestaat uit een groep van verschillende bedrijven. In onze dagelijkse manier van werken komen de volgende kenmerken naar voren;

  • Creatief: Divers, Oplossingsgericht, Verrassend.
  • Dynamisch: Duurzaam, Vitaal, Toekomstgericht.
  • Loyaal: Partner, Relatie, Betrouwbaar.
  • Slim: Kennis, Verbeteren, Automatisering.

We hebben een grote diversiteit aan functies. Met plezier het vakmanschap uitvoeren vinden we belangrijk. Dat heeft geresulteerd in een sterke groei. Onze groep bedrijven breidt zich steeds verder uit en op diverse gebieden zijn we marktleider.

Solliciteren kan via de sollicitatie-knop, stuur jouw CV via mail!
Over het bedrijf:

Wij bieden klantspecifieke oplossingen op het gebied van logistiek en techniek door gedreven en gekwalificeerd personeel en innovatieve technieken. We zijn trots op ons werk, op onze creativiteit en we genieten van waardering. Daarom houden we van uitdaging en groei.

Hier is plek voor innovatie, vrijheid en zakelijke ontmoetingen die inspireren, verbinden, ontroeren, versterken, verzachten, verwarren en afwisselend wanhopig en blij maken. Rollema heeft een eigen familie- en werkcultuur. Aan de buitenkant lijken we dezelfde middelen te gebruiken als anderen, alleen hebben we goed nagedacht over de toepassing.

Wij zijn een verzameling fijne mensen met passie voor ons werk. We houden van goede sfeer, samen in de workshops die onze verstandhouding bevorderen, samen gaan we enkele malen per jaar uit en eten en samen zijn we vooral professioneel bezig voor onze klanten. We staan achter onze kernwaarden en we staan voor goede service. De onderlinge verstandhouding is belangrijk. We respecteren elkaar, we zijn altijd onderweg en we bieden altijd een oplossing. Welkom bij Rollema.

Trefwoorden:

,