Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Vermaat
Adres: Amsterdam
Regio: Noord-Holland
Plaats: Amsterdam
Land: NL
 

Hey aanpakker! Ben jij een manusje van alles, sta je sterk in je schoenen en ben je organisatorisch sterk? Wil jij ervoor zorgen dat al onze restaurants dagelijks goed bevoorraad worden? In deze functie ontvang jij de goederen en zorg jij voor een goede distributie. Kortom alle logistieke zaken liggen in jouw handen. De shifts zijn 4 tot maximaal 6 uur per dag en worden ingepland tussen 12:00 en 18:00 uur. In mei 2023 gaat de gloednieuwe Booking Campus open! Kom jij ons team versterken?

Jouw werkplek

Je gaat aan de slag bij Join Program, voor onze opdrachtgever Booking.com. The Booking City Campus is het fantastische nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. Vanaf 1 mei 2023 is dit de werkplek voor meer dan 4000 Booking.com medewerkers. Join Program is de cateringpartner voor Booking en wij verzorgen de volledige catering voor hen op locatie, inclusief een topservice! Elke werkdag zijn er 3 restaurants, 4 espressobars en een theebar geopend. Daarnaast verzorgen wij de pantry service, partijen en evenementen.

Je start bij ons met een onboarding programma van 3 weken, inclusief e-learnings over HCCP procedures en allergenen. Na je proeftijd ben je helemaal klaar voor jouw rol bij Booking.com! Dagelijks kun jij genieten van een goede en gezonde lunch en meerdere keren per jaar organiseren wij teamuitjes zoals een festival, nieuwjaarsborrel en nog veel meer!

Jouw team

Dagelijks werken wij met een groot team van meer dan 150 gemotiveerde en internationale collega’s. Het is een gevarieerd team collega’s van alle leeftijden, achtergronden en nationaliteiten. We zoeken altijd naar collega’s die graag willen werken in een internationale omgeving. Collega’s die open staan om te leren en graag een ander helpen, om uiteindelijk te doen waar wij het beste in zijn: zorgen voor geweldig eten en het leveren van topservice met blije collega’s! Ervaring is minder van belang, een goed gevoel voor gastvrijheid en lekker eten is zeker net zo belangrijk!

Jouw functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van goederen aan het loading dock van de Campus. Je zorgt dat alle outlets worden voorzien van voldoende eten en drinken. Dagelijkse komt de aanlevering binnen vanuit onze productiekeuken in Diemen en zorg jij er samen met het team voor dat dit veilig, efficiënt – volgens de HACCP richtlijnen en planning- wordt georganiseerd en gedistribueerd. Het is voor jou geen probleem om je werk binnen een gestelde deadline af te ronden. Jij weet bovendien je weg snel te vinden in het pand! Je bent gastvrij en helpt een gast of collega graag op weg.

Jouw ingrediënten

Uitdagende job waarbij zowel parttime als fulltime mogelijk is

Je hebt een energieke, positieve instelling en je bent fysiek sterk

Je vindt het leuk om in internationaal teamverband te werken en je spreekt Engels

Je houdt van een dynamische werkplek waar je regelmatig snel moet schakelen en geen dag hetzelfde is

Over Join Program

Wij zijn een scale-up die haar gasten, opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers inspireert om de volgende stap te zetten.
We bouwen aan een betere wereld tijdens de lunchpauze op kantoor. We geven een voorbeeld door te koken, niet door te kletsen. We geloven dat echt goed eten de brandstof is voor eenieders werkdag. Dus sluit je bij ons aan en help ons om meer impact te kunnen maken.

Trefwoorden:

,