Klik hier voor meer informatie

Salaris: 13.27 euro
Opleiding: VMBO / MBO-1
Werkgever: Randstad
Regio: Limburg
Plaats: VENRAY
Postcode: 5804AP

Ben jij op zoek naar een part timebaan voor de maandag en nog een extra dag ? Dan past deze baan als logistiek medewerker bij jou! Herbalife is op zoek naar een parttime medewerker voor 2- 3 dagen per week. Ervaring of niet er is een plekje voor iedereen. Solliciteer direct!

wat bieden wij jou

  • Salaris vanaf€ 13.27 bruto / uur o.b.v. ervaring
  • Werken op maandag en vrijdag!
  • Ploegentoeslag van 30% na 18:00
  • Reiskostenvergoeding max.€ 8 per dag
  • Maak gratis gebruik van Herbalife producten
  • Pensioenopbouw na 1 dag werken

wie ben jij

Als logistiek medewerker bij Herbalife is ervaring niet van belang. Belangrijk is dat je enthousiast bent om te beginnen. En het leuk vind om te werken. Verder is het belangrijk dat je:

  • de Nederlandse of Engelse taal spreekt
  • secuur kan werken en fysiek werk geen probleem vindt
  • in ieder geval de maandag beschikbaar bent

wat ga je doen

Als logistiek medewerker zet jij de orders klaar. Samen met je gezellige teamgenoten zorg jij ervoor dat de orders op de juiste manier naar de klant gaan. Je begint met het inpakken en het verzenden van de bestellingen. Gaat dit goed? Dan word je snel op meer competenties getraind. Hiervoor biedt Herbalife een opleidingstraject aan. Hoe tof is dat!

waar ga je werken

Herbalife is een voedingsbedrijf met als missie het verbeteren van voedingsgewoonten. Hiervoor bieden ze shakes, thee en sportvoeding. Je kunt ook zelf de producten uitproberen. Ze liggen voor je klaar in kantine. Er heerst een goede werksfeer en collega’s zijn positief. In de pauze kun je gezellig met hen een kopje koffie drinken. Hiervoor hebben we een leuke kantine. Verder liggen er ook genoeg kansen om je te ontwikkelen bij Herbalife. Een goede plek voor jouw toekomst!

sollicitatie

Interesse om aan de slag te gaan als logistiek medewerker bij Herbalife? Solliciteer dan meteen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kan deze week nog beginnen met je nieuwe baan! Je kunt ons bereiken via telefoon: 077-3552711 of via WhatsApp: 06-51673947.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,