Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Amsterdam, 1042 AC
Regio: Amsterdam
Plaats: Noord west
Postcode: 1042AC
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Hallo Jumbo! Op zoek naar avontuur op de weg? Word Bezorger en bezorg niet alleen boodschappen, maar ook een glimlach!

Over de functie

Breng de vreugde van boodschappen doen direct bij de klant! Als bezorger bij Jumbo omarm je een wereld van vrijheid en enthousiasme. Jij bent de ultieme held die met een glimlach de bestellingen bij de klant aflevert, waarmee je een onmisbare schakel wordt in onze klantbeleving!

Hoe ziet jouw dag als bezorger eruit?
Samen met je collega’s verzamel je bij het magazijn (HUB) en bespreek je de laatste updates. Na het ontvangen van alle informatie over jouw bezorggebied, check je jouw bezorgbus. Nadat je de bus en de lading hebt gecontroleerd, grijp je je tablet, navigatie en pinapparaat, en ben je klaar om op pad te gaan. Jouw bezorgbus, uitgerust met een automaat, airco en een fantastische geluidsinstallatie, neemt je swingend mee naar je volgende bestemming. Met een glimlach bezorg je de bestellingen keurig op tijd en neem je lege verpakkingen mee terug. Je weet de klant te verrassen met jouw klantvriendelijkheid en uitstekende service. Bij terugkomst zorg je ervoor dat alles weer netjes opgeruimd is, klets je nog even na met je collega’s en kijk je uit naar de volgende bezorgdag!

Wat wij bieden

Als het meest klantvriendelijke bedrijf ter wereld spelen we in op de wensen van zowel onze klanten als collega’s. Met de Jumbo-formule maken we dat mogelijk:

 • Een geweldige parttimebaan als bezorger.
 • Een brutosalaris van €13,18 per uur en na 12 weken €13,89 per uur (voor 21 jaar en ouder).
 • Recht op diverse extra vergoedingen, zoals overurentoeslag, nachttoeslag tussen 22:00 en 06:00 uur, feestdagtoeslag, reiskostenvergoeding en maaltijdvergoeding.
 • Kansen om door te groeien naar functies zoals senior bezorger, teamleider of teamleider.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen de Jumbo Academy.

Wat wij vragen

 • In het bezit van een rijbewijs B (minimaal 3 maanden).
 • Vaardig in de Nederlandse en/of Engelse taal.
 • Minimaal beschikbaar voor twee voorkeursshifts.
 • Flexibel genoeg om twee keer per vier weken op zaterdag ingepland te worden.
 • Bereid om in je eerste week drie diensten beschikbaar te zijn voor training.
 • Woonachtig binnen een straal van 45 minuten vanaf je HUB en in staat om op eigen gelegenheid daar voor de start van je shift te komen (ochtend om 6.00 uur).
 • Klaar om kratten te tillen of traplopen te zien als een extra work-out.

Over het bedrijf

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen die bekend staat om zijn brede assortiment, scherpe prijzen en klantgerichte aanpak. Als een van de grootste supermarktketens in Nederland biedt Jumbo een divers scala aan producten, van verse boodschappen tot huishoudelijke artikelen. De missie van Jumbo is om het leven van klanten makkelijker en plezieriger te maken door hen altijd de beste service, kwaliteit en prijzen te bieden. Het bedrijf staat voor vriendelijkheid, innovatie en een constante inzet voor tevreden klanten.

Trefwoorden:

, ,