Klik hier voor meer Informatie

Salaris: €3819.00 per month
Werkgever: NLwerkt
Adres: Arnhem
Regio: Gelderland
Plaats: Arnhem
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg. Voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. Als Medewerker ICT Servicedesk bij VGZ in Arnhem draag jij hier direct aan bij door te fungeren als centraal aanspreekpunt voor jouw collega’s. Wil je meer over deze functie weten? Lees dan snel verder.

Hoe ook jij het verschil maakt

Als medewerker ICT servicedesk ben jij het centrale aanspreekpunt voor jouw collega’s bij vragen over hun computer, applicatie en/of software. Je kan goed luisteren en weet met de juiste vragen snel tot de kern van het probleem te komen. Kun je het probleem niet oplossen? Dan verzamel je de benodigde informatie en zet je de melding, met de juiste prioriteit, door naar de tweedelijns support. Zie je dat iets beter kan, dan wacht je niet af maar neem je initiatief.

Wanneer je je draai in het team gevonden hebt zijn er binnen de ICT Servicedesk volop mogelijkheden om extra taken op te pakken en jezelf uitgedaagd te houden. Bijvoorbeeld met het beheer van onze eigen Self Service Portal, het vastleggen van bruikbare kennis in de kennisbank of het analyseren van tickets om verbeteringen in onze werkwijze te kunnen doorvoeren. Beschik jij over leiderschapskwaliteiten of wil je deze verder ontwikkelen? Dan zijn er ook nog kansen op de Servicedesk om door te groeien naar Senior Servicedesk medewerker.

Als Medewerkers ICT Servicedesk los je een enorme diversiteit aan problemen op, waardoor je snel wegwijs bent binnen andere IT-onderdelen. Je maakt kennis met allerlei ICT-functies én doet ervaring op waarmee je op termijn door kunt groeien. Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen naar een meer specialistische ICT-rol, zoals informatieanalist, functioneel beheerder, Ontwikkelaar of wellicht Architect? Beschik jij over leiderschapskwaliteiten of wil je deze verder ontwikkelen? Dan zijn er ook nog kansen op de servicedesk zelf om door te groeien naar Senior Servicedesk medewerker.

Je komt te werken in een team van 26 personen die allemaal klaar staan om je te verwelkomen. Met jouw ervaring en enthousiasme zorgen wij er samen voor dat onze collega’s goed en professioneel geholpen worden. Je helpt graag anderen verder met jouw kennis. Jouw collega’s kunnen dan ook altijd bij je terecht voor advies.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor de ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen, maar ook voor jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris tussen de € 2.743 en € 3.819 bruto per maand o.b.v. 38 uur (Salarisschaal E van de CAO van VGZ)
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%)
 • Veel vrijheid om de functie binnen jouw verantwoordelijkheden naar eigen inzicht in te vullen
 • Flexibele werktijden
 • De mogelijkheid om parttime te werken tussen 32 en 38 uur per week
 • Een volledige, door ons gefaciliteerde, arbo-proof thuiswerkplek
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag
 • Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van 40 euro voor internet thuis
 • We werken 2x per maand op kantoor in Arnhem en 2x per maand op kantoor in Eindhoven
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
 • Naast aantrekkelijke kortingen op verzekeringen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij zelfstandig bent en weet prioriteiten te stellen, lukt het jou om je werk succesvol uit te voeren. Jij bent analytisch en geeft collega’s feedback om samen mooie resultaten te behalen. Daarnaast houd je van werken in een hectische omgeving en sta je stevig in je schoenen.

Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met IT;
 • Aantoonbare kennis Microsoft producten en IT Servicemanagement conform ITIL (of bereid deze te halen);
 • Goede communicatie vaardigheden;
 • Bij VGZ is de voertaal Nederlands en daarom beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Trefwoorden:

, ,