Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Hoofddorp
Regio: Haarlemmermeer
Plaats: Hoofddorp
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk voor onze klanten. Dát is waar jouw focus ligt. En daar komt een hoop bij kijken. Van account- en projectmanagement tot het ontwikkelen van opvallende content en strategieën om de juiste doelgroep(en) in beweging te krijgen. Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken?

DIT IS HOE JIJ ONZE OPDRACHTGEVERS KUNT HELPEN

Bij EN HR solutions werken ongeveer 100 mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Arbeidsmarktcommunicatie aan.

Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, worden opgepakt door een team van ons. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent.

Onze klanten zitten verspreid door heel de Benelux. Denk bijvoorbeeld aan Odido, VGZ, Remeha en Nederlandse Loterij. Je zal dan ook regelmatig contact hebben met recruiters bij andere accounts en met het hoofdkantoor in Hoofddorp.

Het arbeidsmarktcommunicatie team heeft de focus op het crëeren van sterke werkgeversmerken voor onze klanten. Dit doen we met een team van ongeveer 20 mensen met uiteenlopende expertises: employer branding, campagnemanagement en creatie & UX design. Om onze opdrachtgevers nog meer te blijven verrassen, zijn we op zoek naar een extra ik-blaas-je-van-je-sokken Content Marketeer!

Eigenlijk ga jij als Content Marketeer de wereld van Recruitment nóg verder op z’n kop zetten. De arbeidsmarkt is krap. Dat weten we allemaal. Daarom zetten we alle zeilen bij om werkgevers te helpen hun ambitieuze wervingsdoelen te behalen. Het is jouw taak om zo veel mogelijk zichtbaarheid te creëren onder de doelgroep. Hoe je dat doet? Door creativiteit en de slimme inzet van content! Jij kijkt per opdracht naar de beste aanpak. Kies je voor het opnemen van een video, duik je in de podcasts of doe je een toffe outdoor campagne? Aan jou de keuze. Wij vertrouwen op jouw creatieve talent.

Jouw projecten hebben direct effect op de positionering én wervingsstrategie van onze opdrachtgevers. Goed accountmanagement is hierbij essentieel; je betrekt de klant in alle fasen van het project. Tussentijds meet je natuurlijk nauwkeurig de analytics en optimaliseer je jouw campagnes voor het beste resultaat.

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Jij schuift proactief bij jouw opdrachtgevers aan tafel en denkt vanuit jouw expertise mee over strategische vraagstukken. Zo zorg jij dat jouw opdrachtgevers voorloper worden, zijn en blijven. Op korte én lange termijn.

We zullen ons nog even aan je voorstellen

Als Recruitment Process Outsourcing (RPO) partner houden we ons o.a. bezig met (project)recruitment, Total Talent Acquisition, Employer Branding en Vacaturemarketing. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit de naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Nationaal en Internationaal. Van vaste werknemers tot uitzendkrachten en interim posities. Dat maakt EN HR solutions dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

WAT WIJ VOOR JOU IN HUIS HEBBEN

Wij bieden jou een plek waar jij je op geheel eigen wijze kan ontwikkelen tot de specialist die jij wil zijn. Wij dragen graag een steentje aan bij aan jouw ambitie. Jij bepaalt jouw groei, wij voorzien in de juiste begeleiding. Samen leren en groeien, daar houden wij van.

Hier hoort bij:

 • De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen en werkuren en dagen zijn vrij flexibel in te richten
 • Een Learning & Development programma dat jou op persoonlijk en zakelijk gebied verder brengt
 • Je ontvangt per jaar maar liefst 28 vakantiedagen
 • Je mag gebruik maken van onze leasefietsregeling
 • Goede pensioenregeling
 • Alle tech die je nodig hebt: goed uitgeruste MacBook en iPhone
 • En veel uitjes; een jaarlijkse BBQ, kerstfeest, Kick-off en nog veel meer

WAT JIJ VOOR ONS MEE BRENGT

 • Je hebt een conceptuele denkwijze met een praktisch randje. Jouw ideeën zijn onderscheidend en realistisch uit te voeren tegelijk.
 • Je spot wensen en behoeftes nog voordat opdrachtgevers zelf beseffen wat ze missen.
 • Je weet prestaties te leveren die indruk maken én zowel opdrachtgevers en jezelf laten groeien.

Elke keer weer

 • Wat je vandaag leert, gebruik je morgen en optimaliseer je de dag daarna. Een growth mindset dus.
 • Jij hebt ruime ervaring binnen een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld als content marketeer, content specialist of (social media) expert aan bureauzijde, en met soortgelijke opdrachten.
 • Je bent sterk in zowel accountmanagement als projectmatige uitvoering. Schouders eronder en uitproberen maar.

HEB JE VRAGEN?
Stuur dan Daphne een mailtje of een appje!
Zij beantwoordt graag al jouw vragen middels:

 • +31 63 87 71 71 2
 • daphne.korteland@enhrsolutions.com