Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Tilburg, 5048 AX
Regio: Loon op Zand
Plaats: De Moer
Postcode: 5048AX
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Je krijgt in deze operator functie een salaris van rond de €2500 bruto per maand en goede arbeidsvoorwaarden. Ga aan de slag als operator in omgeving Breda en Tilburg. Start morgen nog bij deze organisatie. Iets voor jou? Lees dan verder en solliciteer snel!

Over de functie

We zijn op zoek naar een bekwame operator die de passie deelt om hoogwaardige producten te leveren en ons productieteam naar nieuwe hoogten te leiden.

Als operator bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het soepele verloop van onze geavanceerde productiemachines. Je dag begint met het zorgvuldig opstarten en kalibreren van de machines, waarbij je elke stap van het proces bewaakt en ervoor zorgt dat de producten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Je zult je expertise inzetten om eventuele technische problemen tijdig op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren, om de productie-efficiëntie te maximaliseren. Naast het bedienen van de machines, zul je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van regelmatige kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk product dat onze faciliteit verlaat, voldoet aan de hoogste normen.

Bovendien verwachten we dat je proactief samenwerkt met andere teamleden, waarbij je nauw samenwerkt met onze productiemanager om ervoor te zorgen dat de productiedoelen worden behaald en mogelijke verbeteringen worden geïdentificeerd en geïmplementeerd. Je rapporteert ook problemen en bevindingen nauwkeurig en tijdig aan het management.

Als operator is jouw rol van vitaal belang in het garanderen van de consistente kwaliteit van onze producten en het handhaven van een efficiënt productieproces. Als je een technisch onderlegde, gemotiveerde en nauwkeurige professional bent die gedijt in een dynamische productieomgeving, dan verwelkomen we je graag in ons team van gedreven experts.

Werkzaamheden:

 • Bedienen en controleren van geavanceerde productiemachines.
 • Uitvoeren van regelmatige kwaliteitscontroles om productkwaliteit te waarborgen.
 • Oplossen van technische problemen en uitvoeren van preventief onderhoud.
 • Samenwerken met teamleden en het management om productiedoelen te bereiken.
 • Nauwkeurig rapporteren van bevindingen en problemen aan het management.

Sluit je aan bij ons team en help ons om samen producten van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze gewaardeerde klanten!

Wat wij bieden

Primaire arbeidsvoorwaarden:

 • Fulltime baan, mogelijk tot 32 uur parttime in overleg
 • Een uurloon tussen de €13,35 en €16,23
 • Werk je in ploegen, dan heb je te maken met ploegentoeslag

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een overeenkomst met de intentie te verlengen naar een vast contract
 • Pensioenopbouw via pensioenfonds Stipp pensioen
 • 8% vakantiegeld
 • Rond de 25 verlofdagen per jaar
 • Een informele werksfeer met korte lijnen en een zelfstandig team met fijne collega’s

Wat wij vragen

Soft skills:

Als operator heb je affiniteit met techniek, technisch inzicht en vakinhoudelijke kennis. Mocht er een machine kapot gaan of minder goed werken, moet je een probleemoplossend denkvermogen hebben om de machine eventueel te maken. Verder is het belangrijk dat je een oog voor detail heb, zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag kan gaan en heb je een flexibele instelling als het gaat om werken in ploegendiensten.

Hard skills:

 • Een afgeronde MBO 3-opleiding, bij voorkeur in de richting van procestechniek, elektrotechniek, auto/motorvoertuigentechniek;
 • Vapro B;
 • Eventueel een heftruckcertificaat

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio van Breda en Tilburg zijn we op zoek naar ervaren operators die graag aan de slag willen.
Bij de bedrijven hangt er een fijne sfeer en vinden groei en ontwikkeling erg belangrijk!

Voor meer informatie over de bedrijven, kan je altijd even bellen.

Trefwoorden:

, ,