Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Trixxo
Adres: Tilburg, 5048 AX
Regio: Loon op Zand
Plaats: De Moer
Postcode: 5048AX
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Je krijgt in deze productie functie een salaris van rond de €2000 bruto per maand en goede arbeidsvoorwaarden. Ga aan de slag als productiemedewerker in omgeving Breda en Tilburg. Start morgen nog bij deze organisatie. Iets voor jou? Lees dan verder en solliciteer snel!

Over de functie

Wij zoeken een nieuwe collega die ons magazijn komt versterken als orderpicker.

Als productiemedewerker speel je een essentiële rol in het productieproces. Jou dag begint met het voorbereiden van materialen en het controleren van de productielijn. Je werkt nauw samen met jou team om producten te assembleren, controleren en verpakken volgens de richtlijnen van het bedrijf. Tijdens je dienst blijf je alert op mogelijke problemen en communiceer jij proactief met mijn teamleider. Jouw focus ligt altijd op het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Jouw inzet draagt bij aan het leveren van hoogwaardige producten aan onze gewaardeerde klanten. Join ons team en draag bij aan onze missie van productie-excellentie!

Werkzaamheden als productiemedewerker:

 1. Assembleren: Het monteren of in elkaar zetten van onderdelen om een eindproduct te creëren volgens specifieke instructies.
 2. Bedienen van machines: Het bedienen van verschillende machines die nodig zijn in het productieproces. Dit kan het instellen, monitoren en onderhouden van machines omvatten.
 3. Kwaliteitscontrole: Het controleren van de kwaliteit van producten tijdens en na de productie om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de gestelde normen en specificaties.
 4. Verpakken: Het verpakken van voltooide producten in overeenstemming met de voorschriften van het bedrijf. Dit omvat het zorgvuldig verpakken van producten om schade tijdens transport te voorkomen.
 5. Sorteren en labelen: Het sorteren van materialen of producten op basis van specifieke criteria en het correct labelen van producten voor verzending of opslag.
 6. Opruimen en onderhoud: Het schoonhouden van de werkplek en het uitvoeren van basis onderhoudstaken aan machines om een veilige en efficiënte werkomgeving te behouden.
 7. Rapportage: Het bijhouden van productiegegevens en het rapporteren van eventuele problemen of afwijkingen aan de leidinggevenden.
 8. Samenwerken met het team: Het samenwerken met andere teamleden en leidinggevenden om de productiedoelstellingen te halen en eventuele problemen op te lossen die tijdens het productieproces kunnen ontstaan.

Wat wij bieden

Primaire arbeidsvoorwaarden:

 • Fulltime baan, mogelijk tot 32 uur parttime in overleg
 • Een uurloon tussen de €12 en €14
 • Werk je in ploegen, dan heb je te maken met ploegentoeslag

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een overeenkomst met de intentie te verlengen naar een vast contract
 • Pensioenopbouw via pensioenfonds Stipp pensioen
 • 8% vakantiegeld
 • Rond de 25 verlofdagen per jaar
 • Een informele werksfeer met korte lijnen en een zelfstandig team met fijne collega’s

Wat wij vragen

Soft skills:

Het is belangrijk als productiemedewerker om nauwkeurig, efficiënt en veilig te werken om de productiviteit en kwaliteit van het productieproces te waarborgen. Je moet ook vaak werken volgens strikte deadlines en specifieke richtlijnen om ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt.

Hard skills:

 • Ongeveer 1 jaar ervaring in de productie omgeving;
 • Werk- en denkniveau mbo-niveau 2 of 3 door opleiding of ervaring verkregen;
 • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal goed, om veilig te kunnen werken

Over het bedrijf

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio van Breda en Tilburg zijn we op zoek naar productiemedewerkers.
Bij de bedrijven hangt er een fijne sfeer en vinden groei en ontwikkeling erg belangrijk!

Voor meer informatie over de bedrijven, kan je altijd even bellen.

Trefwoorden:

, ,