Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: NLwerkt
Adres: Meppel
Regio: Drenthe
Plaats: Meppel
Land: NL

Wacht niet te lang met reageren! klik hier voor meer gedetailleerde informatie

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselde functie als vrachtwagenchauffeur? Kom werken bij onze klant vanuit de locatie Meppel waardoor jij ervoor zorgt dat vele huishoudens hun boodschappen kunnen doen!

Als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie ben jij verantwoordelijk voor de levering van (gekoelde) boodschappen vanaf het distributiecentrum in Meppel naar de supermarkten in de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Flevoland en Overijsel. Jij vervoert alles wat er maar te vinden in de supermarkt, van verse groenten en fruit, diverse kruiden tot dat frisse drankje. Uiteraard zorg je ervoor dat de producten heelhuids aankomen op de plaats van bestemming. Bij het filiaal van de supermarkt los je de rolcontainers en neem je de lege emballage en retouren weer mee.

Je begint de dag met laden van jouw vrachtwagen met de rolcontainers en laadt ze in op de manier waarop jij het veilig acht. Na jouw controle van de juiste documenten kun je starten met jouw rit naar de eerste klant. Je bevoorraad je tussen de 1 tot 6 winkels per dag.

Het is mogelijk om parttime als fulltime te werken.

Trefwoorden:

, ,