Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: RAAAK Personeel
Adres: IJsselstein
Regio: Provincie Utrecht
Plaats: Ijsselstein
Land: NL
 

Wil jij graag parttime of fulltime werken en ben jij minimaal voor 24 uur per week beschikbaar? Kom dan ook lekker werken als Productiemedewerker bij deze groothandel in IJsselstein en verdien tot wel €2500,- bruto per maand!
Jij gaat als Productiemedewerker aan de slag bij een groothandel in IJsselstein. Het assortiment bestaat uit duizenden producten, waaronder ook producten voor de voedingsmiddelenindustrie. De functie is voor 40 uur per week, maar wil je bijvoorbeeld drie dagen (24 uur per week) werken? Dan is dit zeer zeker bespreekbaar voor je nieuwe werkgever. Je werkt lekker in de dagdienst en je werktijden zijn tussen 08.00 – 17.00 uur.
Als Productiemedewerker heb je een erg divers takenpakket! Zo ben jij bezig met het verpakken en ompakken van goederen, daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden voor de productie én je zet orders gereed voor transport naar diverse klanten.
Maar, dit is nog niet alles… Want in jouw rol als Allround Productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor het op orde houden van de verpakkingsruimte. Je zorgt ervoor dat alles georganiseerd blijft en je verricht zo nu en dan enkele schoonmaakwerkzaamheden. Kortom, een hele leuke baan in dagdienst, waar jij als Productiemedewerker genoeg uitdaging kunt vinden!
Werk je graag in een productieomgeving en zie jij jezelf al aan de slag gaan bij dit bedrijf? Reageer dan direct! We horen graag hoeveel uur jij beschikbaar bent voor deze super leuke productiebaan! Je kunt bellen en appen naar ons Raaak-kantoor in IJsselstein en vragen naar Youri!

Salarisomschrijving

2.500

Trefwoorden:

,