Klik hier voor meer informatie

Salaris: 15.44 euro
Opleiding: MBO
Werkgever: Randstad
Regio: Noord-Brabant
Plaats: NUENEN
Postcode: 5674TE

Ben je op zoek naar een bijbaan in de productie? Wil jij werken in de voedingsmiddelenindustrie? Kom dan werken bij Friesland Campina in Nuenen als productiemedewerker! Lees snel verder naar de mogelijkheden!

wat bieden wij jou

  • Uurloon van€ 15,44 exclusief toeslagen
  • Ploegentoeslag afhankelijk van welke dag en dienst
  • Flexibel werken wanneer het jou uitkomt ma t/m zo
  • Reiskostenvergoeding€ 0,23 per kilometer
  • Werken bij een internationaal bekend bedrijf
  • Goede werk sfeer en platte organisatie structuur

wie ben jij

Ben jij de productiemedewerker die graag flexibel wil werken? Jij bent flexibel inzetbaar tussen 06:00 – 24:00 uur. Daarnaast ben je bereid om in verschillende diensten te werken (ochtend, middag en nacht). Minimaal twee diensten per week.

  • Je draagt geen piercings (of ze kunnen af), geen make-up, nepnagels. Je vindt het niet erg om een haarnetje te dragen.
  • Je kan fysiek zwaar werk uitvoeren
  • Je hebt bij voorkeur eigen vervoer, geen eis

wat ga je doen

Als productiemedewerker bij Friesland Campina in Nuenen ga je aan de slag met ompak werkzaamheden in het magazijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de operators in de productielijn.

Je kan van maandag t/m zondag aan de slag bij Friesland Campina in Nuenen. Je plant je eigen beschikbaarheid in en op basis daarvan wordt er een planning gemaakt. Je kan gemakkelijk via de Randstad app je weekplanning zien. Zo weet jij welke dag en welke dienst je aan de slag gaat.
De werktijden zijn:
06.00-14.00
14.00-22.00
22.00-06.00
Mocht je een van de werktijden echt niet kunnen werken, is het geen probleem! Jij bent de baas over de planning!

waar ga je werken

Melk en zuivel staan centraal bij alles wat ze doen. Maar bij FrieslandCampina maken ze meer dan alleen kaas en yoghurt. Ze produceren ook zuivel voeding voor heel specifieke groepen consumenten. Denk hierbij aan peuters of volwassenen met speciale behoeften.

sollicitatie

Wil je aan de slag in deze toffe bijbaan als productiemedewerker? Het enige wat je moet doen is solliciteren via onderstaande ‘solliciteren’ knop. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens.
Telefoon: 077-3552711
WhatsApp: 06-51673947

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,