Klik hier voor meer informatie

Salaris: 12.79 euro
Opleiding: Basisonderwijs
Werkgever: Randstad
Regio: Overijssel
Plaats: Raalte
Postcode: 8102HH

Zoek jij een parttime baan waarin je elke dag je energie kwijt kan? Heb je oog voor detail en weet je van aanpakken? Dan is deze baan als schoonmaker bij Cleanlease misschien wel precies wat je zoekt!

wat bieden wij jou

  • Wekelijkse betaling
  • Opdracht voor de komende 4 maanden
  • Werktijden van 7.45 tot 12.00
  • Kans om snel te beginnen

wie ben jij

Het is voor deze baan belangrijk dat je 5 ochtenden per week beschikbaar bent. Naast een positieve instelling beschik jij over oog voor detail en zie je zelf werk liggen. Ervaring als schoonmaker is fijn maar geen vereiste.

wat ga je doen

Bij Cleanlease word jij verantwoordelijk voor de algemene schoonmaak en de kantine. Je vult de koffiezetapparaten bij en maakt de algemene ruimtes schoon. Op die manier zorg jij ervoor dat je collega’s in een prettige omgeving kunnen werken en pauze kunnen houden.

waar ga je werken

CleanLease is dé landelijke dienstverlener als het om textielverzorging gaat. Jaarlijks verzorgt Cleanlease op een duurzame manier ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Vanuit locaties in Nederland en België zorgen ruim 2.600 medewerkers er dagelijks voor, dat bed- en badgoed en kleding van de klanten tijdig wordt opgehaald en gesorteerd. Met moderne wassystemen zorgen de medewerkers er voor dat dit wordt gereinigd en exact op het juiste moment wordt teruggeleverd. Alle wasserijen en wascentra zijn modern en efficiënt ingericht voor de reiniging van linnen, beroepskleding en persoonlijke was. De vestiging in Raalte waar je komt te werken kenmerkt zich door een hecht team en een grote mate van collegialiteit.

Bekijk onderstaande video om alvast een kijkje te nemen bij jouw nieuwe werkgever.

sollicitatie

Wordt dit jouw baan? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Trefwoorden:

,