Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn

Omschrijving

Bied jij graag dagelijks krachtgerichte ondersteuning en begeleiding cliënten van alle leeftijden in bijvoorbeeld een (crisis)opvangcentra? Wij zijn op zoek naar een parttime begeleider de gehele provincie Limburg met name in Venlo

Als Begeleider bied je ondersteuning aan cliënten van diverse leeftijden die zich in hun (primaire) leefomgeving niet goed staande kunnen houden. Je hebt als doel de cliënt door middel van groepsbegeleiding zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij.
Tevens is het belangrijk dat je de behoeften van de cliënt kan signaleren en mogelijke knelpunten bespreekt met jouw collega’s. Indien er zich complexe problemen zich voordoen, verwijs je de cliënt intern door. De inhoud van de groepsactiviteiten geef je vorm en denkt mee over de wijze van de begeleiding. Hierbij hoort ook het mee opstellen van het actieplan, vertalen van de hulpvraag en het voorstellen van verbetering in het traject. Het verrichten van de uitvoerende taken uit het actieplan behoren ook tot jouw takenpakket. Je bevordert de goede leefsituatie, ziet toe op de naleving van de huisregels en stimuleert participatie in de groep. Tot slot rapporteer je over de verrichte werkzaamheden ten behoeve van de cliënt en zijn omgeving.