Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Boomverzorger

Omschrijving

Introductie
Wil jij tot € 2.950,- bruto per maand verdienen als allround boomverzorger? Ben jij niet bang voor hoogtes en klim jij graag de bomen in? Wil je werken bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Roosendaal? Dan is deze fulltime of parttime baan perfect voor jou!

Wat ga je doen

Als allround boomverzorger in Schijf krijg je veel vrijheid en uitdaging in je werkzaamheden. Als boomverzorger ken je alle ins en outs van de bomen en houd je je bezig met het slepen en verzagen van grote takken, het versnipperen van takken, het verwijderen van wortels, boomstammen en stronken, het snoeien van bomen, het planten van bomen en nog veel meer! Het is een hele afwisselende baan waarbij je je bezighoudt met alle boom-werkzaamheden van A tot Z. Als volwaardig boomverzorger ben jij een onmisbare schakel in onze dienstverlening.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als allround boomverzorger bij een gezellig hoveniersbedrijf in Schijf welke in 2004 is opgericht. Het is een jong en ambitieus familiebedrijf vol met humor en hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie persoonlijk. Het hoveniersbedrijf heeft naast de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen ook specifieke kennis in huis op het gebied van boomverzorging. We volgen daarnaast de ontwikkeling in ons vakgebied op de voet en ook jij mag nieuwe dingen inbrengen! Het werkgebied waarin wij actief zijn loopt van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht tot Antwerpen. Jij als volwaardig boomverzorger zal terecht komen in een team van ongeveer 6 tot 8 medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.950,- per maand als boomverzorger exclusief overuren en overige toeslagen
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Vrijheid, diversiteit en mogelijkheid tot inbreng eigen ideeën
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Opleidingsbudget

Wat heb je nodig

  • Ervaring in de groene sector
  • Rijbewijs B (en voorkeur voor BE)
  • Woonachtig in de regio Schijf / Roosendaal
  • MBO / VMBO-T richting in de groene sector

Meer informatie

Ben jij de allround boomverzorger die we zoeken en wil je snel fulltime aan het werk in de omgeving van Roosendaal / Schijf. Solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit geweldige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Coen Geurtz via 06 – 83 50 63 04 of stuur een mail naar c.geurtz@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€2400 – €2950 per maand