Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

We don’t relocate or provide a visa service

Introductie
Ben jij op zoek naar een hoveniersbedrijf waar je begeleidt word door ervaren hoveniers en jezelf zo kan ontwikkelen tot een zelfstandige hovenier? Een bedrijf in Apeldoorn nodigt je uit om te solliciteren en aan de slag te gaan als leerling hovenier. Leuk aan de functie van leerling hovenier is dat terwijl je leert, je ook al behoorlijk verdient. Ga direct aan de slag en verdien elke maand € 2.200,- bruto per maand.

Wat ga je doen

Het is aan jou of je fulltime of parttime aan de slag gaat als leerling hovenier. Dit is wel zo fijn als je een opleiding moet combineren met het werken in de praktijk. Je komt terecht in een team van ervaren hoveniers die jou uitstekend kunnen begeleiden. Omdat je echt meeloopt met hoveniers die werken aan projecten voor opdrachtgevers krijg je een heel goed beeld van hoe een baan als hovenier eruit zou kunnen zien. En je mag natuurlijk zo veel mogelijk ook meewerken aan deze projecten. Je leert het vak het beste door gewoon te doen. Heb je een idee of wil je graag iets specifieks leren? Hier staat dit bedrijf zeker voor open. Zelf bedachte ideeën uitvoeren is natuurlijk super leuk om te mogen doen!

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een middelgroot hoveniersbedrijf in Apeldoorn, in de omgeving van Deventer en Zutphen. In deze omgeving worden ook de meeste opdrachten uitgevoerd. De meeste opdrachten komen vanuit particulieren, gewoon de voor- of achtertuin bij mensen thuis dus. Maar ook regelmatig worden er projecten uitgevoerd bij bedrijven die graag willen dat hun bedrijfsgroen er tip top uitziet. De organisatie biedt veel verschillende diensten aan. Zo ontwerpt ze tuinen, maar legt ze ook tuinen aan en onderhoud veel tuinen in de omgeving van Apeldoorn.

Het kan best heftig zijn om ineens zo veel aan het werk te zijn en daarnaast ook nog te leren op school. Maak je vooral geen zorgen, je krijgt alle mogelijkheden om te leren op jouw eigen tempo. Je bent aangenomen om te leren en staat dus altijd extra op een project. En maak je ook vooral niet druk over het maken van fouten, hier leer je alleen maar van!

Wat bieden wij jou

  • Een fijn salaris tussen de € 1.400,- en € 2.200,- bruto  
  • Goede begeleiding van ervaren hoveniers 
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen 
  • Na het behalen van diploma uitzicht op een vast contract  
  • Het volgen van verschillende cursussen juicht dit bedrijf alleen maar toe  
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur 

Wat heb je nodig

  • Geen 9-5 mentaliteit 
  • Ook met slecht weer werk jij graag buiten 
  • Ervaring is niet nodig, maar affiniteit met groen is wel belangrijk 
  • Je staat open voor het behalen van certificaten en het doen van cursussen

Meer informatie

Wil jij werken bij een allround hoveniersbedrijf in Apeldoorn? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Thom Houweling via 06 826 645 01 of stuur een mail naar groen@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1400 – €2200 per maand