Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

We don’t relocate or provide a visa service

Introductie
Wil jij tot € 2.350,- bruto per maand verdienen als leerling hovenier? Ben jij leergierig en wil je werken bij een leuk hoveniersbedrijf in de regio van Roosendaal? Dan is deze fulltime of parttime baan perfect voor jou.

Wat ga je doen

Als leerling hovenier in Schijf krijg je veel vrijheid en uitdaging in je werkzaamheden. ‘s Ochtends start je op de zaak en na een kop koffie ga je samen met je collega’s (dagelijks) op pad om je alle kneepjes van het hovenier vak bij te brengen. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en aanleggen van diverse soorten tuinen. Je bent dagelijks bezig bij onze klanten in het groen en je hoeft je nooit te vervelen. Als leerling hovenier leer je sneller vanuit de praktijk dan vanuit de theorie. Daarom brengen onze ervaren hoveniers jou de juiste technieken, kennis en vaardigheden bij. Het is een diverse en afwisselende baan, waarbij je als aankomend hovenier uiteindelijk een volwaardig hovenier zult worden.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als leerling hovenier bij een gezellig hoveniersbedrijf in Schijf welke in 2004 is opgericht. Het is een familiebedrijf en hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie persoonlijk. Het hoveniersbedrijf biedt klanten van A tot Z de ontzorging; van ontwerpen van tuinen, tot aanleg en onderhoud en van bestrating en vlonders tot aanleg van (zwem)vijvers. Het werkgebied waarin ze actief zijn loopt van Bergen op Zoom tot Tilburg en van Dordrecht tot Antwerpen. Jij als aankomend hovenier zal terecht komen in een team van ongeveer 6 tot 8 medewerkers.

Wat bieden wij jou

  • Een salaris tussen de € 1.950,- en € 2.350,- per maand als leerling hovenier exclusief overuren en overige toeslagen
  • Mogelijkheid tot het doen van diverse cursussen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden tot in de toekomst van leerling hovenier tot een vak volwassen hovenier
  • Hecht team van collega’s die met veel inzet en passie werken
  • Een fulltime of parttime dienstverband
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat heb je nodig

  • Je bent leergierig en bereid tot het volgen van cursussen
  • Affiniteit met het werken groen
  • Woonachtig in de regio Schijf / Roosendaal
  • Je streeft naar een gezamenlijk doel

Meer informatie

Ben jij de leerling hovenier die we zoeken en wil je snel fulltime aan het werk in de omgeving van Roosendaal / Schijf. Solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit geweldige bedrijf. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Coen Geurtz via 06 – 83 50 63 04 of stuur een mail naar c.geurtz@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1900 – €2350 per maand