Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Hovenier

Omschrijving

Introductie
Volg jij een opleiding in het groen, ga je daarmee starten of wil je gewoon heel graag hovenier worden? In het Gelderse Tiel biedt een hoveniersbedrijf jou de mogelijkheid om te werken en leren tegelijkertijd. Zodra je start als leerling hovenier, ga je € 2.200,- bruto per maand verdienen terwijl je jezelf ontwikkelt tot zelfstandig hovenier. Ben je enthousiast of wil je meer weten of de functie of de organisatie? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat ga je doen

Het is aan jou of je fulltime of parttime aan de slag wil als leerling hovenier. Soms is parttime prettiger als je nog gebonden bent aan een studie en kan fulltime ontzettend fijn zijn als je puur in de praktijk opgeleid wil worden. Je krijgt goede begeleiding van ervaren hoveniers en de kans om mee te kijken in alle werkzaamheden die horen bij het beroep van een hovenier. Je mag natuurlijk ook meewerken, zo leer je het allersnelste en dit is wel zo leuk. Je werkt dus echt mee in een team van hoveniers en gaat gedurende je opleiding steeds meer werkzaamheden oppakken.

Over het bedrijf

In Tiel, vlakbij Geldermalsen of Culemborg heeft zich een middelgroot hoveniersbedrijf gevestigd. Deze organisatie heeft al veel ervaring met het opleiden van leerling hoveniers en zijn dus de ideale werk- en leerplek voor jou! De organisatie voert projecten uit voor particulieren en bedrijven en is een echte allround hoveniersorganisatie. Dit bedrijf ontwerpt tuinen, legt deze aan en doet het onderhoud van een hele hoop tuinen.

Een praktijkgerichte opleiding als hovenier kan best pittig zijn. Daarom stellen we je graag gerust. Je krijgt de mogelijkheid om te leren op jouw eigen tempo. Je bent aangenomen op te leren, dus hier krijg je dan ook alle ruimte voor. Je kan op jouw eigen tempo steeds meer werkzaamheden gaan overnemen van de ervaren hoveniers en voor je het weet ben je een echte professionele hovenier.

Wat bieden wij jou

 • Een fijn salaris tussen de € 1.400,- en € 2.200,- bruto  
 • Goede begeleiding van ervaren hoveniers 
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen 
 • Na het behalen van diploma uitzicht op een vast contract  
 • Het volgen van verschillende cursussen juicht dit bedrijf alleen maar toe  
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur

Wat heb je nodig

 • Geen 9-5 mentaliteit 
 • Ook met slecht weer werk jij graag buiten 
 • Ervaring is niet nodig, maar affiniteit met groen is wel belangrijk 
 • Je staat open voor het behalen van certificaten en het doen van cursussen 

Meer informatie

 • Wil jij jezelf bij dit fijne bedrijf in Tiel ontwikkelen tot een top hovenier? Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Thom Houweling via 06 826 645 01 of stuur een mail naar groen@jigler.nl.

Salarisomschrijving

€1400 – €2200 per maand