Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Kwaliteitsmanager

Omschrijving

Kom jij ons team versterken als QHSE Manager? Ben jij sterk in rapporteringen zowel intern, overheid en andere instanties? Dan ben jij de manager die wij zoeken.

Op dit moment hebben wij een interim manager maar zoeken wij iemand voor langere tijd.

Jij bent de manager die ons gaat helpen om de fabriek veilig en op hoogstaand niveau te houden.

Functie omschrijving

In deze functie ben jij diegene die er mede voor zorgt dat jouw medecollega’s elke dag met een gerust gevoel naar hun werk kunnen komen en weer veilig naar huis. Iets wat wij als organisatie erg belangrijk vinden.

De QHSE manager die wij zoeken heeft het liefst al ervaring in een productie(proces)omgeving. Wij maken namelijk elementen voor de bouw en dit gebeurt voornamelijk volautomatisch. Het is dan ook van belang dat jij ervaring hebt met het veiligstellen van machines (mechanical machinery lockdown).

In deze rol zal jij deels ondersteund worden door een parttime administratieve kracht.

Wat ga jij doen als QHSE Manager?

Als QEHS Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het QEHS-beleid voor Etex.

Verder;

•Adviseer je directie, het management en medewerkers ten aanzien van het veiligheid-, kwaliteit-, duurzaamheid- en het milieubeleid.

•Stel je een QEHS-jaarplan op en zorgt er gedurende het jaar voor dat alle acties uit je plan worden uitgevoerd.

•Uiteraard adviseer en motiveer je daarom ook andere afdelingen over QEHS en je zorgt ervoor dat (nieuwe) standaarden worden opgevolgd. Je doet voorstellen, adviseert en neemt initiatief voor continue verbetering, levert rapportages aan.

•Geef je leiding aan de afdeling QEHS, je bent lid van het Site Team en je rapporteert aan de Plant Manager.

•De “dagelijkse” incidenten zullen opgepakt worden door de Saffety Officier. Waarbij jij met een helikopter view het overzicht bewaakt.

•Ben jij op de hoogte van wetswijzigingen en ontwikkelingen op je vakgebied. Je analyseert incidenten en bespreekt deze met uitvoering en management. Je plant veiligheidscontroles en voert deze uit. Je zorgt voor het bevorderen van het QEHS-bewustzijn van alle medewerkers door onder andere het organiseren van de jaarlijkse Safety en Safety toolbox- dagen. Je draagt zorg voor de procesmatige kant van onze veiligheidsaudits – en oefeningen en managementreview.

•Daarnaast draag je bij aan het benchmarken van rapportages binnen de Etex groep. Je hebt hierbij veel intercompany contacten in binnen- en buitenland. Wij zijn een IPPC-bedrijf en nemen deel aan het EU-ETS programma, de QEHS Manager speelt hierin een leidende rol.