Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker bediening horeca

Omschrijving

Werken bij Subway als horecamedewerker in Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Zoek dan niet verder en kom werken bij Subway Maastricht Beatrixhaven als horecamedewerker.

Wij zijn op zoek naar parttime en fulltime horecamedewerkers in Maastricht Beatrixhaven. Zowel doordeweeks als in het weekend, overdag en in de avonduren. Enige horeca ervaring is een pre, maar is geen vereiste. Wij leren jou graag alles. Met jouw enthousiasme en mooie glimlach, kom je al een heel eind.

Jouw baan als horecamedewerker / Sandwich Artist™

Op de uren dat je bent ingeroosterd zorg je ervoor zorg je voor de ultieme Subway ervaring voor onze gasten. Naast het bereiden en serveren van heerlijke Subway sandwiches, zul je de gasten ontvangen, begroeten en uitstekende service leveren. Jij zorgt ervoor dat de gast naast een lekker Sub sandwich ook met een brede glimlach de deur uitloopt. Precies daarom ben jij de reden waarom gasten terug blijven komen. Hoeveel uren je per week werkt, hangt af van jouw beschikbaarheid.

Werken bij Subway betekent:

  • een goed salaris €6 – €14;
  • doorgroeimogelijkheden binnen Subway;
  • trainingen en basiskennis krijgen;
  • inzet en loyaliteit worden beloond (niet alleen in lekkere, gratis lunches);
  • waardering, teamuitjes en uiteraard gezelligheid op de werkvloer zijn voor ons geen vreemde verschijningen.

Wij zijn op zoek naar:

  • Sandwich Artist™

Naast het bereiden en serveren van heerlijke Subway sandwiches, zal je de gasten ontvangen, begroeten en uitstekende service leveren. Jij zorgt ervoor dat de gast naast een lekker Sub sandwich ook met een beleving de deur uitloopt. Precies daarom ben jij de reden waarom gasten terug blijven komen!

  • Shift Manager

De Shift Manager zorgt ervoor dat tijdens de shift de normen op gebied van voedselveiligheid, productbereiding, netheid en voorraadcontrole worden behouden. Naast uitmuntende service naar de gasten is ook het motiveren en aansturen van de staff een groot onderdeel van deze functie.

  • Shop Manager

De Shop Manager is het hart van de operatie en onze franchisees zoeken altijd nieuw talent. Aan jou de taak om de teams te leiden, leren, motiveren en inspireren. Alleen dat helpt het Subway® merk de eerste keus te zijn voor gasten die een snelle, verse maaltijd willen.

Is deze vacature voor Subway echt iets voor jou? Maar werk je liever dichterbij huis? Geen probleem. Wij hebben meerdere horeca medewerker vacatures openstaan voor verschillende locaties. Bekijk onze andere Subway vacatures, voor bijvoorbeeld Geleen of Breda. Ben je benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Solliciteer dan direct!