Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Loop jij warm voor de nieuwste sneakers en sta jij stevig in je schoenen? Krijg jij energie van klantcontact én cijfers? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Ga aan de slag als Customer Service Medewerker voor 40 uur bij een groeiende organisatie in de schoenenbranche. Salaris tot €3000 bruto per maand op basis van 40 uur!

Als Customer Service Medewerker heb je een toffe, verantwoordelijke baan! Je hebt dagelijks contact met de klanten in Nederland en België omtrent orders en levertijden. Ook heb je af en toe contact met Engelstalige klanten, dus het is belangrijk dat je ook de Engelse taal beheerst.

Ook draai jij je hand als Binnendienstmedewerker niet om voor klachten en sta jij altijd paraat om mee te denken met een passende oplossing. Je staat stevig in je schoenen en durft op een respectvolle manier van je af te bijten. Je bent alert op wijzigingen en verschillen in orders en neemt contact op met de klant om dit te bespreken. Het is fijn als je kennis hebt van Excel!

Kortom, een afwisselende en verantwoordelijke functie waarbij geen dag hetzelfde is. Werktijden zijn in dagdienst en liggen tussen 09:00 en 17:30 uur. De functie is echt enkel voor 40 uur in te vullen. Parttime is niet bespreekbaar.

Ben jij de Customer Service Medewerker die wij zoeken? Reageer dan via de sollicitatie button of bel naar 0416 745 410.

Salarisomschrijving

3.000