Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker klantenservice

Omschrijving

Probleemoplosser? Luisterend oor? Je houdt van puzzelen? En bent een mee-denker? Geschikt! Jij wordt customer service callcenter agent. Via de telefoon! Eerst thuiswerken, daarna op de vestiging in Zoetermeer!

Wat ga je doen als customer service medewerker Vodafone Ziggo?

Als customer service medewerker bellen klanten van Vodafone Ziggo jou met vragen over technische storingen. Elk gesprek is anders. Elke klant is anders. Elke oplossing is anders. Jij gaat samen met de klant puzzelen waar de storing vandaan komt. Of nu de kabels in de knoop zitten. De batterijen van de afstandsbediening leeg zijn. Of het installeren van digitale televisie niet lukt. Samen met de klant doorloop je het stappenplan. Je weet duidelijk te vertellen op welk knopje ze moeten duwen om de storing te verhelpen. Probleem opgelost! Dat is even puzzelen. Maar daar draai jij je hand niet voor om. Want dat heb je zojuist geleerd in de (betaalde) training!
Natuurlijk heeft de klant nog meer vragen. Bijvoorbeeld over zijn email, abonnement, of facturatie. Als customer service medewerker neem jij deze door met de klant. Jij denkt mee met de klant. Jij begrijpt jouw klant! Aan het einde van het gesprek doe je de klant ook een mooie aanbieding; Zo heb je er voor gezorgd dat Henk vanavond gewoon met zijn vrienden een Formule 1 wedstrijd kan kijken via Ziggo Sport. Biertje erbij en juichen als ‘Mad Max’ de finishlijn nadert. Daarnaast heb je hem een Film 1 abonnement verkocht. Morgen kan Henk samen met zijn vrouw snotteren bij Bridget Jones. Vrouw van Henk blij, Henk blij!
Jij bent voor de bellers de held! En daar mag je trots op zijn, dat zijn jouw collega’s ook! Samen vier je successen, lach je om flaters en kun je even brommen als het niet gaat zoals jij wilt. #peopleofTP

Werk in ons callcenter als customer service medewerker Ziggo

Teleperformance biedt jou een direct contract aan als klantenservice medewerker en je komt dus niet in dienst van een uitzendbureau. Jij zal thuis starten met de training en het inwerktraject. Zodra de situatie het toe laat zul je je werkzaamheden op de vestiging in Zoetermeer uitvoeren.

Je krijgt:

  • Een betaalde training. 3 weken fulltime, vanuit huis, ook als je parttime aan de slag gaat! In deze tijden gewoon thuis.
  • Reiskostenvergoeding. bij OV zelfs 100% vergoed (als je meer dan 10 kilometer enkele reisafstand hebt). Als je aan de slag gaat op de vestiging in Zoetermeer!
  • Bonus. Bovenop je salaris, voor extra verkochte producten van VodafoneZiggo. Zonder limiet.
  • Extra incentives. Naast een bonus zijn er super veel gave prijzen te winnen zoals bijvoorbeeld een concert in de Ziggo Dome!
  • Doorgroeimogelijkheden. Senior agent, Floorwalker, Teamleider, Trainer. We hebben verschillende opleidingstrajecten en heel veel mogelijkheden!
  • Flexibele werktijden (parttime of fulltime), de openingstijden van Ziggo Customer Care zijn van 8-20 uur. Jij bent minimaal 2 avonden en 1 weekenddag beschikbaar. Jij bepaalt jou eigen rooster!
  • Kortingen, Sportschoolregeling en nog veel meer! Gewoon omdat je werkt bij #TP!

Klinkt goed?
Solliciteer dan door op de knop ‘direct solliciteren’ te klikken. Heel makkelijk; je hoeft alleen je naam, telefoornnummer en e-mailadres achter te laten. Wie weet begin jij binnenkort als customer service medewerker op de klantenservice van Ziggo bij Teleperformance! Eerst thuis, daarna op de vestiging!
Acquisitie op deze vacature? #doemaarniet