Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Medewerker uitgifte horeca

Omschrijving

Voor een prachtig luxe resort aan de rand van Maastricht zijn wij op zoek naar een vroege vogel. Vind jij het heerlijk om vroeg uit de veren te zijn? Ga dan aan de slag als ontbijtmedewerk(st)er!

Werken als Ontbijtmedewerk(st)er in een restaurant op één van de meest luxe resorts, op een steenworpafstand van het gezelligste centrum van Nederland? Vind je het leuk om in een klein team het beste uit jezelf te halen en ben jij gedreven om het beste resultaat te behalen? Is het je passie om voor een mix van zowel vakantie- als zakelijke gasten continu de beste kwaliteit te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Gasten komen naar het resort om te genieten van de stad Maastricht. Het restaurant en café bieden de juiste aanvulling om ook op het resort te blijven eten. We zijn per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven parttime Ontbijtmedewerk(st)er.

Als Ontbijtmedewerk(st)erbij is het jouw passie om gasten iedere dag met een brede glimlach te ontvangen. Je doet alle werkzaamheden die het ontbijt met zich meebrengt: van het klaarzetten en serveren van ontbijtgerechten, koffie of thee, het opruimen en weer gereedmaken en indekken van het restaurant voor de lunch, tot het verwerken van de ontbijtafwas.