Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Productiemedewerker

Omschrijving

Een baan voor de lange termijn in de productie waar jij jezelf kunt ontwikkelen!

Dit ga je doen

Bij VIV Buisman is er oog voor de mens, jij als productiemedewerker bent een belangrijke schakel in het productieproces. Heb jij het er goed naar je zin en zie jij werken bij VIV Buisman als een mooie uitdaging, dan is er kans op een contract en wordt jij ingewerkt als operator!

Als jij bij Buisman begint met werken, krijg jij bij binnenkomst instructies van de operator of de productiemanager en kun jij aan de slag. Jij gaat voornamelijk zelfstandig aan het werk, uiteraard zijn jouw collega’s in de buurt voor als jij vragen hebt! Bij Buisman wordt boter bewerkt tot eindproduct, hierbij moet je denken aan kleine kuipjes boter zijn, rolletjes, pakjes, leuke vormpjes of kannen met boter. Veel van de producten ga jij in de supermarkt tegen komen!

Het werk bij Buisman kan onder andere zijn:

 • Inpakken van eindproducten
 • Uitpakken van de boter
 • Ingooien van de grondstof
 • Stickers plakken op eindproducten
 • Kwaliteitscontrole

Houdt er rekening mee dat de werkzaamheden repeterend kunnen zijn.

Over het algemeen zijn de werkzaamheden in dagdienst. In overleg kan het ook zijn dat je avonddiensten werkt. Wekelijks worden deze planningen verstuurd. De werktijden zijn als volgt:

Dit krijg je

 • Gemiddeld werk je 32/40 uur per week
 • Salaris is €12,40 per uur
 • Toeslagen op uren ná 17.00 uur van 135%
 • Vast werk, lange termijn met weekplanningen
 • Reiskostenvergoeding

Dit ben je

 • Fulltime of parttime beschikbaar
 • Flexibel
 • Eigen vervoer (auto of fiets)

Het bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, dit is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch, Zaltbommel, Drunen, Waalwijk enz.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt inmiddels een aantal jaar samen met de Koninklijke VIV Buisman en verzorgt wekelijks de planningen wat betreft productiepersoneel.

In Wijk en Aalburg wordt door VIV Buisman een volledig assortiment boter- en melkvetproducten voor toepassingen als bakkerij, chocolade, smaakstoffen, ijs en zuivel geproduceert. Van grondstoffen worden hier eindproducten of halffabricaten geproduceerd ten behoeve van de voedingsmiddelindustrie. De producten welke jij door je handen laat gaan, ga jij op verschillende plekken terug zien komen! Jij bent een super belangrijke schakel binnen een internationale onderneming. Dit mooie bedrijf is zich continu aan het ontwikkelen, aan het groeien en blijft optimaliseren.

Om aan de hoogste markteisen te blijven voldoen, gaan zij voor een klantgerichte aanpak. Inmiddels is Royal VIVBuisman een van de toonaangevende experts op het gebied van karneboter, getextureerde boter, boterconcentraat, watervrij melkvet, ontgeurd melkvet (witte AMF), gefractioneerd melkvet (laag-, midden- en hoogsmeltende fracties), melkvet bereidingen en botermengsels. Onze producten worden alom gewaardeerd in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Binnen de productie omgeving in Wijk en Aalburg hangt een prettige, familiaire sfeer. Jij bent zelf ook erg collegiaal en stelt je leergierig op. Dit fijne familiebedrijf maakt dat jij je snel thuis voelt en kan jou een stabiele toekomst bieden!

Ben jij benieuwd wat dit bedrijf precies doet? Neem dan contact met ons op om het te bespreken.

Interesse?

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Solliciteer dan snel!

Werving loopt via uitzendbureau WerkTalent, net als het eerste kennismakingsgesprek. Dit doen we door kopje koffie te drinken op onze vestiging. Match jij met de vacature? Dan gaan we je voorstellen en na rectie van de opdrachtgever plannen we een gesprek voor jullie in. Wij zorgen dat je weet hoe laat, waar en met wie je een gesprek hebt.

Is het gesprek goed verlopen en mag je starten? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is.

Bellen of appen kan naar 06-19221566 of stuur een mailtje naar: ilseschaafsma@werktalent.com

Salarisomschrijving

€2.000 – €2.200 / maand