Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

Introductie
Wil jij tot €2.300,- bruto verdienen als parttime interieurverzorger in Garderen (tussen Apeldoorn en Amersfoort) en 30 uur werken? Je gaat aan de slag om een net gerenoveerd pand zo mooi en schoon te houden als toen deze net opgeleverd was. Midden in het bos waar de vogeltjes nog fluiten kan jij de kantoren en zalen schoonmaken en netjes houden! Tijdens de lunch ben je verantwoordelijk om alles voor te bereiden en naderhand af te ruimen. Uiteraard mag je zelf mee lunchen! De middag is na het opruimen van de lunch en wat afrondende klusjes snel alweer ten einde en om 14:00 uur ben je vrij!

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag bij een ICT bedrijf in Garderen waar je samen met je collega verantwoordelijk bent voor een mooi schoon en blinkend pand. Samen zorg je ervoor dat al je collega’s schoon en veilig kunnen werken. Wil jij lekker de handen uit de mouwen steken in een gezellige leuke omgeving, solliciteer dan gelijk!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 1999 al werkzaam in de wereld van het draadloos internet. Zij werken nu met ca. 50 medewerkers en samen adviseren, realiseren en beheren ze complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Dit doen zij voor grote onderwijsinstellingen, zorg en verpleeghuizen en voor grote retail-organisaties.

Ze werken vanuit dezelfde missie: van betekenis zijn. Daarin is dit bedrijf uniek en daar staan ze ook voor de volle 100% voor. Dit dragen zij uit in alle aspecten. Zo willen zij van betekenis zijn voor klanten, medewerkers en medemens. Ze zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie, adequate aanpak en de juiste mentaliteit.

Wat bieden wij jou

  • Verantwoordelijke functie in de schoonmaak, samen met een collega
  • Veel vrijheid om het werk zelf in te delen
  • Maandloon tussen de €1.900,- en €2.300,- bruto per maand
  • Leuk team
  • Per direct starten
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat heb je nodig

  • Je hebt ervaring met schoonmaken van kantoren
  • Je ziet het werk liggen
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit
  • Je bent niet bang voor vieze handen

Meer informatie

Ben jij de interieurverzorger die wij zoeken en wil jij zo snel mogelijk aan de slag bij dit prachtige bedrijf in Garderen. Wacht dan niet, maar solliciteer dan direct op deze vacature. Wij nemen dan contact met jou op om kennis te maken en je voor te stellen bij dit mooie en gezellige bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Bart Goris via 06-82098213 of stuur een mail naar b.goris@jigler.nl

Salarisomschrijving

€1900 – €2300 per maand