Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Omschrijving

Wil je ervoor zorgen dat het pand van een gezellige organisatie in Reusel er altijd spik-en-span uitziet? Ga dan aan de slag als Parttime interieurvorg(st)er binnen een klein team!

Wat ga je doen?

Als Parttime interieurverzorg(st)er zorg jij ervoor dat het pand altijd schoon is. Het bedrijf heeft pas een extra nieuw pand geplaatst dus er is genoeg werk! Op dit moment zijn er al 2 dames die dit ook parttime doen, maar ze zoeken nog versterking in het team.

Het is belangrijk dat je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar bent. De werktijden kunnen wel flexibel ingedeeld worden. De uren zijn in ieder geval altijd overdag dus in de avonden en het weekend, ben je lekker vrij!

Wat verwachten we van je?

  • Je kunt zelfstandig werken en bent pro-actief;
  • Hygiëne staat bij jou hoog in het vaandel;
  • Je bent enthousiast en flexibel.

Waar ga je werken?

Als Parttime interieurverzorg(st)er ga je werken binnen een jonge en dynamische organisatie met een echte Kempische mentaliteit. Er hangt een fijne, gemoedelijke sfeer en collega’s zijn bereid elkaar te helpen. Het bedrijf denkt graag mee over flexibiliteit.

Wat krijg je ervoor terug?

De werktijden zijn flexibel in te delen dus ook ruimte om de kinderen naar school te brengen en te halen! Daarnaast krijg je een salaris van €15 per uur. Wie wil dat nou niet?!

Heb je interesse in deze vacature van Parttime interieurverzorg(st)er? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!