Log In

QR Code

Leave Your Review

Share This Page

Geolocating...

Directions

Vrachtwagenchauffeur buitenland

Omschrijving

Introductie
Ben jij een echt nachtdier en zie je het wel zitten om aan de slag te gaan als nachtchauffeur CE ? Lees dan vooral nog even verder, want dan is dit misschien wel jouw vacature! Ben jij positief ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan onderaan deze pagina en ga aan de slag bij en logistieke dienstverlener in de omgeving van Hoogeveen en verdien tot €2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Wat ga je doen

Als CE nachtchauffeur bij dit bedrijf in de omgeving van Hoogeveen is het aan jou of je fulltime, parttime of als oproepkracht aan de slag wil. Je werkdag of beter gezegd je werknacht start in Hoogeveen en eindigt daar ook weer. Het is aan jou om trailers door de gehele Benelux op te halen en weg te brengen. Hier is belangrijk dat je van aanpakken weet als CE nachtchauffeur en dat je affiniteit hebt met de transportsector. Je lost zelf jouw lading en maakt, heel belangrijk, een praatje met de klant. Goed klantcontact is heel belangrijk en jij als chauffeur hebt er dan ook geen problemen mee om even te vragen hoe het gaat en of hij tevreden is met de lading zoals je deze hebt afgeleverd.

Over het bedrijf

Maar waar kom je eigenlijk terecht als je solliciteert voor de functie van nachtchauffeur CE? Je gaat werken voor een logistieke dienstverlener die voor zowel kleine als grote bedrijven, nationaal en internationaal diensten verleent. Wat nu een logistieke dienstverlener is, is ooit begonnen met een droom van een gewone jongeman die besloot een vrachtwagen te kopen en voor zichzelf te beginnen. Dit heeft behoorlijk goed uitgepakt. Inmiddels wordt er vrijwel 24/7 voor verschillende opdrachtgevers getransporteerd met 11 trekkende eenheden en een aantal charters. Het team van gemotiveerde collega’s kennen elkaar goed en doen hun werk heel graag. De organisatie wil groeien en daarom zouden deze collega’s het heel erg leuk vinden om weer een nieuwe enthousiaste CE nachtchauffeur te verwelkomen in hun team.

Wat bieden wij jou

 • Een goed salaris tussen de €2.100,- en €2.700,- bruto per maand als vrachtwagenchauffeur
 • Fijne aanvullende voorwaarden volgens het cao beroepsgoederenvervoer over de weg
 • Jaarlijkse code 95 bijscholing en vele andere opleidingsmogelijkheden
 • Zicht op een vaste aanstelling als CE nachtchauffeur
 • Een prettige reiskostenvergoeding
 • Ruimte om jouw ideeën met dit familiebedrijf te delen
 • Goede pensioen verzorging

Wat heb je nodig

 • Rijbewijs CE en code 95 met digitale bestuurderskaart
 • VOG (verklaring omtrent gedrag)
 • Je bent fit en communicatief vaardig
 • Je bent flexibel inzetbaar en werkt graag ‘s nachts
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Meer informatie

Wil jij als CE nachtchauffeur aan de slag bij dit bedrijf?  Solliciteer dan hieronder! Wij nemen snel contact met je op en stellen je dan graag voor aan dit bedrijf. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Stan van Rootselaar via 06 134 287 02 of stuur een mail naar s.vanrootselaar@jigler.nl.   

Salarisomschrijving

€2100 – €2700 per maand