Klik hier voor meer Informatie

Werkgever: Boskalis
Adres: Papendrecht, Zuid-Holland
Regio: Zuid-Holland
Plaats: Papendrecht
Land: NL
 
Functie inhoud:

Hoe jij het verschil kunt maken
Jij kunt het verschil maken door ervoor te zorgen dat onze collega’s goed voorbereid aan het werk kunnen én blijven op onze schepen en projecten die gebruik maken van hydrografische, landmeetkundige, dynamische positioneringssystemen, instrumentatie en hieraan gerelateerde ICT apparatuur van zeer hoge kwaliteit.

Onze afdeling (E&I) Elektronica & Instrumentatie Services workshop is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en levering van Hydrografische, landmeetkundige, positionering, instrumentatie en hieraan gerelateerde ICT apparatuur. Deze apparatuur wordt over de hele wereld op projecten van onze schepen ingezet.

Vanuit je ervaring met (E&I) Elektronica & Instrumentatie apparatuur weet je precies wat er nodig is om als technici de klus te klaren of je hebt een sterke Elektronica en Instrumentatie basis. Je bent al bezig in je hoofd met na te denken wat er nodig is en welke werkzaamheden de E&I technici zullen tegenkomen. Je bent en voelt jezelf verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en je zorgt ervoor dat onze technici perfect voorbereid zijn.

Je kunt begrijpen dat het in deze rol van belang is om de juiste werkpakketten klaar te zetten die zorgen voor een goede uitvoering van de werkactiviteiten aan boord. Op deze manier dragen we samen bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving. Er wordt op jou gerekend en je kunt schakelen als geen ander! Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, dus werk je daar altijd naartoe. Je weet op alle niveaus slim te communiceren, zelfstandig te werken en je zoekt hulp waar nodig.

Wat je gaat doen als Werkvoorbereider E&I

 • Je bereidt het werk voor de E&I technici voor.
 • Je bewaakt de voortgang, kwaliteit, en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en ziet toe op een tijdige levering.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opgestelde werkopdrachten, de vergunningen en taak-risico analyses en je voert inspectierondes uit.
 • Je verzorgt de documentatie met de benodigde materialen voor de oplevering van de werkzaamheden.
 • Je bent aanspreekpunt voor calamiteiten en storingen bij onze klant en zet deze door naar ons team.
 • Je combineert organisatorisch talent met technisch inzicht.
 • Je werkt gestructureerd en kan de werkzaamheden uitstekend organiseren.
 • Je weet makkelijk te communiceren in verschillende situaties.

Functie eisen:

Wat je meebrengt

 • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek op mbo 4 niveau of gelijkwaardig
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal
 • Bekendheid met Hydrografische, landmeetkundige, positionering apparatuur en instrumentatie is een pre
 • Werkervaring als service engineer E&I is een pre
 • Werkervaring als werkvoorbereider binnen een soortgelijke rol is een pre

Geboden wordt:

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding.
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega’s.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis

Extra informatie

 • Jouw team: De afdeling E&I Workshop bestaat uit een groep van 16 collega’s.
 • Waar kom je te werken: We werken op de campus van het Boskalis HQ Papendrecht
 • Fulltime/ parttime: De functie is fulltime (40 uur per week).
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor.
 • Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Overig:

Over Boskalis
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Wil je meer weten?
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Werkvoorbereider Elektronica & Instrumentatie te beantwoorden. Neem contact op met François Roskam, Corporate Recruiter via 06 2950 6250

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.
Over het bedrijf:

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Trefwoorden:

,